Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta (2 csomag, vagy én a Lidlben veszek egy nagy csomagot, az elég), 2 dl tej, 1 csomag por habtejszín, 3 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliáscukor, 1 citrom reszelt héja, vagy a leve, 1 nagy pohár tejföl, gyümölcs ízlés szerint.
Epres nagyon kevés citrom reszelt héj és eper turmixolva a krémbe (dupla adagot készítettem húsvétra)
Elkészítés:
A porhabtejszínt felverem a tejben. Majd a babapiskóta kivételével az összes hozzávalót jól felverem. Egy tál alját sorban kirakok babapiskótával, majd rákenem a krémet és ezt rétegezem addig, amíg tart. A legtetejére krém kerüljön. Majd gyümölccsel díszítem, nekem barack befőtt volt itthon éppen.
Hütőbe teszem és pár óra múlva fogyasztható, addigra összeáll a babapiskóta és a krém.
egy másik alkalommal így diszítettem
a fincsi végeredmény
a hozzávalók
rétegezés
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése