Hétvégi vacsink volt ez a felejthetetlen finomság.
Hozzávalók:
6 db görög fokhagymás-bazsalikomos pita
kb 50 dkg csirkemell filé
gyros fűszerkeverék
pici olivaolaj/vagy étolaj a pácoláshoz
ízlés szerint pici só, őrölt bors
salátához:
1 fej jégsaláta
1 db pritamin paprika
2 db paradicsom
1 db kigyóuborka
1 kis fej vöröshagyma
üveges uborkás majonéz
Elkészítés:
Az olajban a fűszerkeveréket összekeverem és a csíkokra vágott csirkemell húst bepácolom vele pár órát pihentetem a hűtőben. Egy lapos serpenyőben megpirítom a húst, majd picit só, borssal ízesítem.
Közben a sütőben 220 fokon kb. 4 perc alatt felmelegítem a pitákat.
A salátát feldolgozom a jégsalátát megmosom, apróra vágom, a pritamin paprikát, paradicsomot és uborkát felkockázom, hagymát felkarikázom és összekeverem. A pitát kettévágom megöltöm a felét hússal a másik részét a saláta alapanyagokkal és teszek rá uborkás majonézt.
Csevegés indítása
VálaszTörlésP 23:46
Kedves Blogger! 2016.május 1-jén indul el új receptgyűjtő oldalunk, a Mit együnk ma. Ezt már 2016 elején elindítottuk,de azóta megújult,és most fog indulni hivatalosan. Ez egy olyan oldal,ahol kiválasztott bloggerek receptjei jelennek meg.Ezért szeretnénk téged megkérdezni,hogy van e kedved csatlakozni az oldalhoz? Ez nem jár semmi kötelezetséggel. A rendszerünk lemásonlá a recepteket, és automatikusan megjelölné a forrást. Ehhez szeretnénk az engedélyed kérni. Üdvözlettel:Mit együnk ma
Köszönöm megtisztelt figyelmüket, de nem élek a lehetősséggel. Nem szeretném ezt így.
TörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Törlés