2014. november 19., szerda

Alma fahéjas bundában

Nagyon finom!

Hozzávalók:
tészta:
10 ek. liszt, 2 tojás, 2,5 dl tej, ásványvíz, csipet só, van.cukor, őrölt fahéj, reszelt citromhéj

alma

Elkészítés:

Pár darab almát meghámozok, a magházat eltávolítom, 1/2 cm-es darabokra vágom.

Elkészítem a sűrű palacsinta tésztát a fenti alapanyagokból. Beleforgatom az almadarabokat, forró olajba sütöm.
Fahéjas porcukorral meghintem és tálalom.
azonban ez elég sok massza, ha valaki csak 2-3 db almát szeretne megsütni akkor elég szerintem a fele tésztát elkészíteni.


Én most kb. 5-6 db almát készítettem el meglepi lesz a gyerekeknek, ha hazajönnek a suliból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése