2011. március 23., szerda

Csirkemell gombával

Hozzávalók:
2 egész csirkemellfilé, 40 dkg gomba, 1 nagy fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 vaj, vagy oliva, 1/2 zöldpaprika, 1/2 paradicsom, só, fűszerek, 1 db Natúr vajkrém, paleosok 1 dl zabtejszin.

Elkészítés:
A felhevített oliván megfonnyasztom a kockára vágott, sós hagymát, ráteszem a csíkokra vágott csirkemellfilét és félpuhára párolom. Közben ráteszem a fokhagymát, fűszert (só, bors, oregano, pipifűszerkeverék), majd ráteszek 1 kk. tört pirospaprikát. Jól összekeverem és hozzáadom a nagyobb darabokra vágott gombát. Ha a hús puha, a gomba még ropógos, ráteszem a Natúr vajkrémet, jól elkeverem, ha szükséges még sózom. Amikor rottyan egyet kész.

Elkészítettem és nagyon kiadós étel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése