Azóta laposabbra is készítettem már:)
Ez az én fotóm a saját kenyeremből:
Hozzávalók:
25 dkg nyers karfiol, brokkoli és sárgarépa, 3-4 ek. őrölt lenmag, 3-4 ek. őrölt szezámmag, 1 cs. sütőpor, fél tk. só, 1 ek. oliva, 3 tojás, 1 kicsi hagyma fele, 2 g. fokhagyma
Elkészítés:
A zöldségeket jól megmosom és felaprítva a megpucolt hagymával és fokhagymával összeaprítom géppel. A tojást szétválasztom a sárgájához a zöldségkeveréket, lenmagot, szezámmagot, sütőport, sót, megöntözöm kevés olivával, jól összekeverem. Tojásfehérjét kemény habbá verem majd óvatosan beleforgatom a masszába. Kb. 30x23 cm-es tepsit kibélelek sütőpapírral és a masszát beleöntöm elsimítom. Vigyázat, nem kell félni, a kenyér lapos lesz!!! de annál finomabb!
Előmelegített sütőben kb. 200 fokon 30 percig sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése