Hozzávalók:
1 fej apróra vágott vöröshagyma, 1 nagyobb cukkini, 2 db paszternák, 30 dkg karfiol, 1 db sárgarépa, 1 pici darab paradicsom, só, bors, 1 liter húsleves leve, apróra vágott petrezselyem, fokhagymás paleo kenyérből pirítós, oliva.
Elkészítés:
A hagymát kevés oliván megfonnyasztom. A zöldségeket megpucolom és karikára vágom, a cukkinit kockákra, a karfiolt rózsákra szedem, a paradicsomot meghámozom, kimagozom és csíkokra szeletelem. Az összes zöldséget néhány percig a hagymás olajon pirítom, majd felöntöm maradék húsleves levével. Gyengén megsózom, ha a zöldségek már puhára főttek beledobom az apróra vágott petrezselymet. Fokhagymás pirítóssal tálalhatom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése