Hozzávalók:
40 dkg darált hús, 1 nagy alma meghámozva, kimagházazva kockára vágva, 1 vöröshagyma kockára vágva, 10 dkg bacon kockára vágva, 10 dkg sajt kockára vágva, só, bors ízlés szerint, 1 csokor petrezselyem, 1 tojás, 1/2 kg gomba (nagyobb).
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összekeverem és a gombát megtöltötöm vele. Előmelegített sütőben 180-190 fokon pirosra sütöm (kb.35 perc). A tölteléket már előtte való nap is össze lehet állítani. A maradék tölteléket pedig szilionos muffinformában kisütöm. A töltött gombához zöld salátamixet készítettem, a receptje a saláták címke alatt található.
hozzávalók
massza összeállítása
gombák megtöltve sütés előtt
sütés után
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése