Hozzávalók:
4 szelet karaj, 4 adag főtt rizs, 2 evőkanál paradicsompüré, 20 dkg koktélparadicsom, 1 evőkanál cukor, fokhagyma, 1 fej hagyma, 2 evőkanál vaj, 2 dl sör, 1 db alma, 1 evőkanál liszt, só, bors.
Elkészítés:
A cukrot karamellizálom és ráöntöm a sörhabot, majd a vajat és sütni kezdem a karajt, megfordítom és aláöntöm a sört, fedő alatt pirítom. A maradék zsíradékban megpirítom a hagymát, fokhagymát, paradicsompürét, lisztet, reszelt almát, koktélparadicsomot, ízesítem só, borssal.
Tálalásnál az egészet ráöntöm a karaj szeletekre.
Kicsit sokat kell vele szórakozni, de már kipróbáltam és finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése