Hozzávalók:
1 fej jégsaláta, 2 db paprika, 1 db póréhagyma, 1 db kigyó uborka, 5 evőkanál oliva, 7 evőkanál víz, 2 evőkanál ecet, 1 tk. metélőhagyma, 2 gerezd fokhagyma áttörve, só, vöröshagymapor, kapor porban, petrezselyem ledarálva, bazsalikom, kurkuma.
Elkészítés:
A jégsalátának a torzsáját levágom, majd felapírotam és szitán átmosom folyó víz alatt. A paprikákat csíkokra vágom, az uborkákat felszeletelem és elnegyedelem, a póréhagymát félbe vágom és szeletelem. Elkészítem a salátaöntetet. A vizet, az ecetet és az olivát elkverem, majd a fűszereket belekeverem és a kész salátámra öntöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése