Hozzávalók:
20 dkg zabpehelyliszt, 1/2 csomag sütőpor, 1 marék mazsola, 2 tk. őrölt fahéj, 1 alma apró kockára vágva, 2 dl kókusztej, 1,5 dl hozzáadott cukor nélküli almalé, 2 ek. oliva, 5 evőkanál méz elmaradhat akkor 2 ek. nyírfacukor, 1/4 tábla étcsoki (81%-90%-os) összedarabolva, 1 marék aszalt meggy, szilikonos sütőforma.
Elkészítés:
Előmelegítem a sütőt 180 fokra. A hozzávalókat villával összekeverem és beleöntöm a szilikonos muffinformába, hagyom 10 percig állni. Utána sütöm 20-25 percig. Kicsit meghült, akkor kiszedem a formából. Az illata nagyon kellemes és kitünő reggeli egy-egy alkalommal.
Megjegyzés: A zabpehelyliszt nem 100% paleo
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése