2011. március 18., péntek

Sült csirkecomb almával

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb farrésszel, 1-2 db alma, pici zsír, fűszerkeverék, vagy só.

Elkészítés:
A csirkecombokat kicsit átpucolom és megmosom, majd befűszerezem tetszés szerint fűszerkeverékkel, vagy sóval. Az almákat elfelezem, vagy negyedelem és héjasan teszem a hús mellé kizsírozott tepsibe, pici vizet öntök alá, lefóliázom és előmelegített sütőben 200 fokon sütöm kb. 1 órát, majd leveszem a fóliát mindkét oldalát ropogósra sütöm. Ezt az ételt lehet önmagában is fogyasztani, de bármilyen köret is illik hozzá.


Megjegyzés: Ez az étel önmagában is fogyasztható, ezért a paleo ételekhez is sorolható.
A családnak azért rizibizit készítettem hozzá.
 hozzávalók
 fűszerezés a kedvenc fűszersómmal
 tepsiben
tálalva az adagom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése