4-5 db csirkecomb farrésszel, 1-2 db alma, pici zsír, fűszerkeverék, vagy só.
Elkészítés:
A csirkecombokat kicsit átpucolom és megmosom, majd befűszerezem tetszés szerint fűszerkeverékkel, vagy sóval. Az almákat elfelezem, vagy negyedelem és héjasan teszem a hús mellé kizsírozott tepsibe, pici vizet öntök alá, lefóliázom és előmelegített sütőben 200 fokon sütöm kb. 1 órát, majd leveszem a fóliát mindkét oldalát ropogósra sütöm. Ezt az ételt lehet önmagában is fogyasztani, de bármilyen köret is illik hozzá.
Megjegyzés: Ez az étel önmagában is fogyasztható, ezért a paleo ételekhez is sorolható.
A családnak azért rizibizit készítettem hozzá.
hozzávalók
fűszerezés a kedvenc fűszersómmal
tepsiben
tálalva az adagom
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése