2015. április 14., kedd

Medvehagymás Ricotta krém

Most készítettem először érzésre adtam az ízeknek!

Hozzávalók:
50 dkg Ricotta
1 nagy poharas tejföl
1 fej vöröshagyma felkockázva
kb. 8-10 szál medvehagyma levél felaprítva (attól függően mekkorák a levelek, nekem nem voltak olyan túl nagyok)
csipet őrölt bors
só ízlés szerint
szárított metélőhagyma
szárított petrezselyem

Elkészítés:

A hozzávalókat jól összekeverem és kenyérre kenve fogyasztható.
Mivel fél kiló Ricotta azért elég sok szendvicsnek, így másnap főztem ki hozzá kocka tésztát és belekevertem a krémet. Még a nagy lányomnak is nagyon ízlett.


Imádom a medvehagymát, napok óta szendvicshez eszem zöldségfélének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése