Hozzávalók:
6 tojás megfőzve, felkockázva, kicsi mustár, csipet só, 2 fej lila-, vagy vöröshagyma felkockázva, 1 tubus tejszínessajt, 1 Rama
Elkészítés:
A tojást több mint 15 percig megfőzöm keményebbre, majd kihűtöm és kockára vágom. A hagymát felkockázom, a vajat picit megolvasztom és az összes hozzávalót jól összekeverem, majd hűtőbe teszem a tojáskrémet. Később kenyérre kenve savanyúsággal fogyasztható. Akár fasirtgolyók mellé is nagyon finom.
Ezt a receptet, egy idős kolleganőm készítette mindig névnapjára, onnan örököltem és már sokszor készítettem társaságok köreibe.
Nem kell félni a hagymától:)
Anyukám is sokszor készítette, ő még májkrémet is szokott bele tenni. Isteni!! :)
VálaszTörlés