2012. április 7., szombat

Medvehagymás rántotta

Gyors rántottát ütöttem össze igaz most ebédre, de reggelinek is kíváló.

Hozzávalók:
pár darab tojás felverve, tengeri só ízlés szerint, 1-2 kisebb fej vöröshagyma, pici házi szalonna apróra kockázva, pár szál medvehagyma levele apróra vágva, pici olivaolaj, vagy kókuszzsír a sütéshez

Elkészítés:
Zsíradékon a felszeletelt vöröshagymát megpirítom, hozzá a szalonnát, ha átpirult, beleöntöm a felvert tojást ízesítem sóval és hozzáadom a medvehagyma leveleket feldarabolva. Az egészet jól összekeverem és készre főzöm. Tálalásnál megszórhatjuk kis reszelt sajttal.

2 megjegyzés:

  1. Fincsi a medvehagyma rántottában is:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek, írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés