2012. május 29., kedd

5. Blogdíjam

Meglepetés várt rám, ismét blogdíjat kaptam Timitől (http://ugymintotthon.blogspot.com/), akinek nagyon szeretem a receptjeit és már ki is próbáltam párat. Érdemes benézni és körbenézni nála, biztos mindenki talál magának valót! Köszönöm Timi!

A díj jelentése: "Sokoldalúság Blogdíj!"

Most is vannak szabályok, ami a következő:
- Mondj 7 dolgot magadról!
- Továbbítsd a díjat 15 bloggernek! (Szerintem kicsit nehezen teljesíthető, de kevesebb is belefér gondolom.)

7 dolog magamról:
1.) Nagyon szeretem a családom, három gyönyörű gyermek édesanyja vagyok, értük élek! Nagy öröm ez számomra, hogy vannak nekem:)!
2.) Egyik kedvenc hobbym gyerekkorom óta a keresztrejtvények, kwíz fejtés.
3.) Nagyon szeretek sütni, főzni, új ízeket kipróbálni. Annál is inkább büszke vagyok magamra, mert fiatal korom óta főzök és mivel gyerekkoromban anyukám nem tudott sütni, így a süteményeket saját magam tapasztalata alapján próbáltam ki.
4.) Gyerekkorom óta írok verseket, készült már Anyák napi, Nőnapi, Emlék vers Apukámnak, Papámnak, stb. bár mostanában nem nagyon van rá időm. (Anyukámnak 5.osztályos koromban írtam az Anyák napi verset, amit később betanítottam a kisebbik Öcsémnek és együtt adtuk elő.)
5.) Szeretem a természetet, jól esik a szabad levegőn kirándulni, sétálni, esetleg kertészkedni, amit most tanulgatok.
6.) Szeretem az állatokat. Kedvenc állataim a koala, elefánt, delfin, lovak. Ezen állatok nem tarthatok lakásban, így csak képernyőn keresztül csodálhatom természetűket. Házi állatokat is szeretem, de nem tarthatunk helyszűkében, majd később esetleg lehetőség lesz rá.
7.) Főzés szeretetem a nagymamámtól tanultam, aki még köztünk van és nagyon remélem, hogy sokáig így is marad. 2011. januárjában kezdem el a paleolit táplálkozást, ami elég komoly kitartást igényel és akaraterőt, de már hamar eredményt értem el, egészségileg is megszűntek a migrénjeim és 3 hó alatt leattam majdnem 10kg-ot és fél éven belül összesen 20 kg-ot.

A blogdíjat továbbítom:
- Éva


3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a díjhoz és köszönöm hogy gondoltál rám. Az előbb nem jó bejegyzésedet néztem, bocsi!

    VálaszTörlés
  2. Szia Heni, Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám:) Puszi Helga

    VálaszTörlés
  3. Kedves Heni! Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, és megajándékoztál ezzel a díjjal.:)

    VálaszTörlés