2015. augusztus 28., péntek

Frédi szelet

Hozzávalók:
2 szelet bőrös sertéscomb
mustár
fűszersó
(ami tartalmaz tört pirospaprikát, zellert, fokhagymát, őrölt borst, hagymát)

Elkészítés:
Ezek a hús szeletek kicsit vastagabbak voltak, ezért a bőrös részét bevagdostam és húsklopfolóval átklopfoltam mindkét oldalát. Bekentem mustárral, majd fűszersóval. Tepsibe helyeztem öntöttem alá pici vizet és lefedtem alufóliával.

Előmelegített sütőben 200 fokon sütöttem, amíg a hús kicsit puha lett, majd leszedtem a fóliát meglocsoltam a saját húslével és pirosra sütöttem. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl száraz a hús.

Azóta már vettünk vékonyabb szeletet is és mustáros pácba kevertük hasonlóan ahogy most készült.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése