2014. szeptember 25., csütörtök

Rántott csirkemell párolt zöldségekkel

Egyik kedvenc ételem a rántott csirkemell, mai ebédem ez volt.

Hozzávalók:
1 nagyobb csirkemell filé két szeletre osztva, liszt, 1 db tojás, zsemlemorzsa, kevés zsíradék a sütéshez
vegyes zöldségkeverék fagyasztott volt most itthon, pici só, kevés vaj a pároláshoz

Elkészítés:
A csirkemellet felszeletelem lesózom, bepanírozom a szokásos módon liszt, tojás, zsemlemorzsa. Felforrósítom a zsíradékot és mindkét oldalát készre sütöm.

A vajat egy serpenyőben felhevítem és a fagyasztott zöldségkeveréket beleteszem és pár perc alatt készre párolom. Mikor puha tálalható.

Tálalás: Picit sózom, lehet reszelt sajttal és pici salátaöntettel tálalni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése