Nem teljes paleo, mert a zabliszt nem 100% paleo!! De én már megengedhetem magamnak úgy érzem, a kezdő paleosok pedig még bátran elkészíthetik, ha nem túl szigorúak magukhoz.
Hozzávalók:
pár szelet halfilé, só, citrom, tojás, zabliszt (nem paleo fehérliszt), zabpehely, zsír a sütéshez
Elkészítés:
A halfilét megtisztítom, besózom és citrommal lelocsolom picit. Hagyom egy kicsit állni. A panír részeit egy-egy tálba öntöm. A halszeleteket bemanírozom liszt, tojás, zabpehely, jó rá kell nyomkodni a zabpelyhet, hogy ne potyogjon és takarja a halat mindenhol. Forró zsírban kisütöm.
A családnak majonézes hagymás burgonya salátát tálaltam fel.
salival és két féle hal bundában tálalva
zabpehelyben panírozás
sütés
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése