2011. december 12., hétfő

Csirkemellragu

Ezt a csirkemellragut én gomba nélkül készítettem el most.

Hozzávalók:
50 dkg csirkemellfilé, 8 db csemege uborka, 2 ek. mustár, 2 ek. kecup, 3 dl főzőtejszín (ez kicsit hígabb volt), 1 vöröshagyma, só, bors

Elkészítés:
A hagymát kevés zsíron megpirítom, hozzáadom a csirkemell csíkokat, só, borst, addig párolom, amíg fehér lesz a hús. Hozzáadom az apróra vágott uborkadarabokat, a mustárt és kecupot, pár percig pirítom együtt. Felöntöm tejszínnel, kb. 5-6 percig összepárolom, amikor besűrűsödik akkor leveszem a tűzről. Köretnek tésztát tálaltam a családnak.


 uborkás kecupos mustáros pirítás
tejszínnel felöntve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése