Hozzávalók:
Elkészítés:
A húst megmosom, felkockázom, a hagymát is megpucolom és felkockázom, a paprikát és paradicsomot is felkockázom. Kevés zsíron üvegesre pirítom a hagymát és hozzáteszem a paprikát, együtt pirítom. Teszek hozzá só, tört pirospaprikát, jól elkeverem és beleteszem a húst. Nagyon minimális vizet öntök hozzá, beleteszem a paradicsomot, fedő alatt felforralom picit, amikor fehér a hús színe, akkor lejjebb veszem a hőfokot és ízesítem még bors, pirosarannyal. Készre főzöm, néha megkeverem.
A gyerekek tésztával ették én hajdina galuskával.
gyerekek így ették tésztával
az én adagom hajdina galuskával
hozzávalók
főzés közben
bedobozolva
Szia Heni!
VálaszTörlésFolyton figyelem a blogodat, hasonló helyzetben vagyunk: rajtam kívül nem táplálkozik a családban paleo elvek szerint. Azért próbálkozom, nem fogom feladni:-) Vannak dolgok, amiket be tudok csempészni az életükbe, talán ez is több, mint a semmi.
Amiért most írok, az az, hogy a hajdina sem paleo, ugye tudod?
H.Edit