2011. március 28., hétfő

Gomás-rozmaringos pulykamell

Hozzávalók:
3 evőkanál oliva, 30 dkg pulykamellfilé, 25 dkg gomba, 1 ág friss, vagy 1 kk. szárított rozmaring, 4-5 szem magozott aszalt szilva, 1 csomag Serpenyős gombás csirke alap.

Elkészítés:
A pulykamellfilét csíkokra vágom, forró oliván megpirítom. Kiveszem a húst, félreteszem, a visszamaradt zsiradékban a felkarikázott gombát párolom. Amikor felforrt a leve, visszateszem a húsdarabokat, a felkockázott szilvát, majd felöntöm 4 dl vízzel. Elkeverem a rozmaringot a gombás csirke alappal és kis lángon készre főzöm. Köretként sült paszternákot vagy sült répát adok hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése