2011. március 21., hétfő

Zöldségekkel töltött mozarellás padlizsán

Hozzávalók:
15 dkg padlizsán, zöldpaprika, paradicsom, 5 dkg gomba, 5 dkg mozarella, olaj, só, fehér bors, ételízesítő.

Elkészítés:
A padlizsánt megmosom és végeit levágom, majd hosszában félbe vágom és a belsejét kivájom. A padlizsán belsejét a többi zöldséggel együtt apróra vágom, ízlés szerint fűszerezem. Visszatöltöm a padlizsánba és csipet olajjal kikent tepsibe fektetve sütöm. A sütő kb. 200 fokon előmelegített legyen. Amikor félig elkészült, megszórom a reszelt mozarellával és készre sütöm.

Megjegyzés: A padlizsán az egyik kedvenc ételem, ezért többféle receptet fogsz találni nálam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése