2011. március 21., hétfő

Milánói rakott galuska

 Hozzávalók:
1/2 kg liszt, 2 tojás, 10 dkg gomba, 20 dkg darált csirkemellfilé, 1 pohár tejföl, 20 dkg reszelt sajt, 2 tasak Milánói makaroni alap.

Elkészítés:
A lisztből, tojásból egy csipet sóval galuskát készítek. Forrásban lévő vízben kifőzöm, langyos víz alatt leszűröm. Kevés olajon megpárolom a gombát, darált csirkemellfilét. Hozzáöntök 3 dl vizet és az Alapot, pár percig főzöm. Kivajazom a tepsi alját, rétegesen lerakom a galuskát és a szószt. A rétegeket meglocsolom tejföllel, tetejére reszelt sajtot szórok. Előmelegített sütőben 190 fokon addig sütöm, míg rátapad a sajt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése