2011. március 19., szombat

Raffaelló

Hozzávalók:
1,5 dl víz, 25 dkg cukor, 1 Rama, 3 csomag tejpor, 20 dkg kókuszreszelék, mandula.

Elkészítés:
A vízben a cukrot megfőzöm, belekeverem a Ramat, a tejport, kókuszreszeléket, jól összedolgozom. Fagyasztom egy kicsit. Aztán golyókat formálok belőle, a közepébe mandulaszemet teszek, majd kókuszreszelékbe forgatom.

Megjegyzés: Már rég volt, hogy elkészítettem, akkor még sajnos nem fotóztam a szerzeményeket. Elég nagy adag lesz, ezért én azt csináltam, hogy a massza felét visszatettem fagyasztóba és a másik felét használtam csak fel, bármikor elő lehet venni a fagyasztóból, eláll.
Kár, hogy amikor ezeket az édességeket készítettem még nem blogoztam és nem készítettem fotót sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése