2011. március 23., szerda

Sülthús sült zöldségekkel

Hozzávalók:
tetszés szerint csirkehús én csontos csirkemellet használtam, 2 répa, 2 paszternák, 2 paprika, 2 paradicsom, 3-4 fej lilahagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, só, szárított zöldségek, bors, oliva, csirke fűszerkeverék.

Elkészítés:
A csontos csirkemellet félbe vágom és megtisztítom, majd befűszerezem. A zöldségeket megpucolom, a répát és paszternákot felvágom csíkokba, a paprikát darabokra, a paradicsomot és a lilahagymát negyedelve, a fokhagymát gerezdekbe. A tepsi alját bekenem kevés olivával és ehelyezem a zöldségeket össze-vissza a tepsiben, majd ráfektetem a húst. Lefóliázom és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 45 percig sütöm, majd leveszem a fóliát és pirosra sütöm. Lehet hozzá savanyúságot fogyasztani, vagy salátát a köret már megvan.


 hozzávalók
 zöldségek
sütés előtt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése