2011. március 25., péntek

Sajtos-almás töltött gomba

Ezt a csodás töltött gomba receptet egy barátnőmtől hallottam.  Én zöld salátamixet készítettem hozzá. A salátamix receptjét a Saláták címke alatt találod.

Hozzávalók:
40 dkg darált hús, 1 nagy alma meghámozva, kimagházazva kockára vágva, 1 vöröshagyma kockára vágva, 10 dkg bacon kockára vágva, 10 dkg sajt kockára vágva, só, bors ízlés szerint, 1 csokor petrezselyem, 1 tojás, 1/2 kg gomba (nagyobb).

Elkészítés:
A hozzávalókat jól összekeverem és a gombát megtöltötöm vele. Előmelegített sütőben 180-190 fokon pirosra sütöm (kb.35 perc). A tölteléket már előtte való nap is össze lehet állítani. A maradék tölteléket pedig szilionos muffinformában kisütöm. A töltött gombához zöld salátamixet készítettem, a receptje a saláták címke alatt található.

 hozzávalók
 massza összeállítása
 gombák megtöltve sütés előtt
sütés után

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése